Afvoerloze gashaard

De afvoer loze gashaard, een haard die perfect past als aanvulling in je woonkamer. Wat is nog mooier dan de warmte en sfeer die een kachel af geeft. Het geeft je kamer precies wat hij nodig heeft. Er zijn vele varianten mogelijk wat betekent dat er altijd iets bij zit dat past bij jou smaak. Of je een moderne uitvoering wil of juist een klassieker, het is allemaal mogelijk.

Daarom in de afvoer loze gashaard een ideale en zeker stijlvolle bijverwarming voor in je huiskamer. Op het gebied van de gashaard is de afvoer loze gashaard uitgerust met de nieuwste technologie. Bovendien heeft de haard geen rookkanaal of sch0orsteen nodig om te kunnen werken. Dus die verbouwing hoeft er zeker niet te komen! Door middel van een katalysator die aan de bovenkant van de gashaard te vinden is, zullen de verbrandingsgassen omgezet worden in schone lucht.

Pas na volledig omzetten van deze lucht mag deze vrijkomen. Daarnaast is de afvoer loze gashaard zeer efficiënt als we kijken de productie van de warmte. Hij zet namelijk honderd procent van het gas om tot warmte. Dit is in geen geval te vergelijken met de openhaard zoals we die vroeger vaak in huizen zagen. Want deze zet straalt maar tien procent warmte af. Om voor jou de veiligheid te kunnen garanderen zijn alle afvoer loze gashaarden uitgerust met een beveiligingssysteem.

Wanneer er een zuurstoftekort optreedt in de ruimte zal de gashaard zich uitschakelen. Op dit moment wordt het beveiligings mechanisme automatisch afgesloten. Het apparaat is hierdoor in veiligheid gesteld. Ook zijn de gashaarden getest en goedgekeurd voor verkoop ervan.