Student aan huis verhuizen met de specialisten

Het is belangrijk dat je je verhuisbedrijf kan vertrouwen als je gaat verhuizen. Wij zorgen voor kwaliteit voor een realistische prijs. Wij bieden de gewenste verhuisservice waardoor je je op je gemak voelt tijdens de verhuizing.  De verhuizers zijn gespecialiseerd. De verhuizers zijn studenten. De studenten zijn betrouwbaar hebben de kracht om de meubels te verhuizen en uiteindelijk op de gewenste plek weer terug te zetten in de nieuwe woonplek. De verhuizers zijn specialisten en ervaren. Ze weten wat ze doen en helpen je met de verhuizing. Wat kost een verhuizing? Dit vertellen wij graag verder in ons artikel.

Verhuismateriaal

Verhuismateriaal is belangrijk tijdens een verhuizing. Zo moeten er aan het begin verhuisdozen geregeld worden waar de inboedel in gestopt kan worden. Dit kan het verhuisbedrijf doen. Het is ook mogelijk dat de bewoners het zelf inpakken en zelf de verhuisdozen regelen. Soms hebben de bewoners nog verhuisdozen liggen van eerdere verhuizingen. Als dit niet het geval is zijn deze verkrijgbaar bij verhuisbedrijven. Soms is het nodig om een verhuislift in te zetten bij sommige verhuizingen. Dit is alleen nodig als bewoners in een flat wonen. Als er een verhuislift beschikbaar moet komen komt er altijd een extra verhuizer. Dit is voor de veiligheid van de omstanders.

Voordelen

Er zijn verschillende voordelen over het verhuisbedrijf. Dit komt voornamelijk door de verhuisservice die geleverd wordt. Ook komt dit doordat wij studenten inzetten als verhuizers. Ze zijn flexibel, sterk en begrijpen de klanten. Ze kunnen verhuizen in de weekenden en in de avonden en overdag. Ze zijn hoogopgeleid en hebben veel ervaring in het verhuizen. Hierdoor kunnen ze goed omgaan met klanten en bieden wij een goede verhuisservice. Een ander groot voordeel is, is dat er in 5 minuten een prijsindicatie wordt gemaakt van de verwachtte kosten. Zo kan je al direct weten welke kosten er te wachten staan.

Er worden niet alleen particuliere verhuizingen geleverd maar ook zakelijke verhuizingen. Dit zorgt ervoor dat wij een nog bredere kennis hebben van het verhuizen. Ook verhuizen wij internationaal en verzorgen we spoedverhuizingen en ontruimingen. Bij elke verhuizing zorgen we dat het juiste verhuismateriaal beschikbaar is om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing?

Binnen 5 minuten kan je een prijsindicatie zien van je verwachtte kosten. Door deze indicatie kan je zien wat je te wachten staat en welke kosten er mogelijk komen. Dit is niet de definitieve indicatie maar de verwachtte prijsindicatie. Het kan zijn dat het uiteindelijk goedkoper is of iets duurder. Dit ligt aan de situatie. Deze kan veranderen, waardoor er kosten bij kunnen komen of eraf kunnen gaan.

Door zelf een prijsindicatie te maken kan je zelf aangeven wat je budget is en wat je maximaal wil uitgeven. Dit zorgt ervoor dat je nooit teveel betaald en daarom maakt dit ons het voordeligste verhuisbedrijf van Nederland.